lauantai 22. syyskuuta 2012

Matka Saksaan Lyypekin joulumarkkinoille

Saksalainen joulumarkkinaperinne on upea. Siksi monet suomalaisetkin haluavat matkustaa Saksaan juuri ennen joulua. Usein matkaa tehdään nautinnollisesti Finnlinesin rahtilaivalla. Myös Bussi-Manninen järjestää matkan Lyypekin joulumarkkinoille marras-joulukuun vaihteessa. Matka alkaa tiistaina 27.11. ja paluu Suomeen on 1.12.2012.

Finnlinesin laiva lähtee tiistai-iltana Helsingin vuosaaresta. Keskiviikkona saa rentoutua laivalla, nauttia buffet-pöydästä, kuntosalista ja saunaosastosta. Illalla laiva saapuu Travemündeen. Travemündestä on bussikuljetus Lyypekkiin, jossa matkalaiset yöpyvät hotellissa Nordic Hotel Lübecker Hof.

Lyypekki on yli 200 000 asukkaan kaupunki Itämeren rannalla. Lyypekki oli johtava hansaliiton kaupunki 1300-1400 -luvuilla.

Torstaina on tämä historiallinen Lübeck tulee tutuksi. Matkalla nähdään Holstentor -kaupunginprotti, Marienkirche, raatihuoneentori sekä Lyypekin joulumarkkinat. Illalla myöhään pitää ehtiä Travemündeen ja siellä Finnlinesin laivaan.

Perjantai kuluu merellä laivamatkasta nauttien. Lauantaina Finnlines tuo matkustajat Helsingin satamaan kello 8.

Tämän Finnlinesin matkan hinta on alkaen 395 hengeltä. Hinta pitää sisällään merimatkan Finnlinesin rahtilaivalla, bussikuljetukset sekä hotellimajoituksen Lyypekissä.

Finnlines kuljettaa matkustajia, ajoneuvoja ja rahtia Itämerellä usealla merireitillä. Satamia ovat muuun muassa Helsinki, Kappelskär, Naantali, Travemünde, Rostock ja Gdynia.

Tutustu Finnlinesin matkoihin, aikatauluihin ja hintoihin laivayhtiön kotisivulla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti