maanantai 22. lokakuuta 2012

Merellinen jouluristeily Saksan Lyypekkiin!

Joulun tunnelmaa Keski-Euroopassa yhdessä muiden kanssa. Lähde nauttimaan jouluristeilystä Lyypekkiin. Matka kulkee hienosti jouluisesa tunnelmassa Finnlinesin laivalla. Maissa noustaan hansakaupunki Lyypekkiin, jossa voi käydy tutustumassa myös aitoon saksalaiseen joulutoriin sekä ihailemassa saksalaista joulunviettoa.

Laivalla saat rentoutua, hiljentyä joulun viettoon, osallistua järjestettyyn jouluohjelmaan sekä nauttia jouluisen buffetpöydän antimista. Ei ihme, että moni haluaa lähteä jouluristeilylle, jossa yhdistyy lepo, joulun sanoma, saksalainen joulunvietto sekä hyvä ruoka.

Finnlinesin jouluristeilyn hintaan sisältyy hytti, ohjelma sekä ateriat laivalla. Laivalla syödään neljä aamiaista, kaksi lounasta, kolme päivällistä sekä yksi jouluaaton illallinen. Matkan hintaan sisältyy myös tervetulojuoma.

Jouluristeilylle lähdetään 22. joulukuuta kello 17.30 Helsingistä. Seuraavan päivän iltana kello 21 saavutaan Travemündeen. Jouluaattona on mahdollista käydä Lyypekissä. Matka Travemündestä Helsinkiin alkaa jouluaattona kello 15. Paluu Helsingin Vuosaaren satamaan on 26.12. kello 8.

Travemündessä on noin 14 000 asukasta ja se on Lyypekin satamakaupunki. Lyypekissä (saksaksi Lübeck) on noin 210 000 asukasta. Lyypekin tärkeimmät nähtävyydet ovat Marienkirche, raaatihuone, tuomiokirkko sekä vanhat kaupunginportit Burgtor ja Holstentor. Toivottavasti ehdit jouluristeilyn lyhyen maissaoloajan puitteissa ihailemaan kaunista Lyypekin kaupunkia sen jouluisessa asussa.

Tutustu Finnlinesin jouluristeilyyn ja matkoihin Finnlinesin kotisivulta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti